Træn med i SNIK

SNIK byder velkommen til træning seks dage om ugen

SNIK atletik tilbyder træning til alle interesserede løbere, uanset om du er begynder og aldrig har løbet før, eller du allerede er godt i gang, men mangler nogle at træne sammen med. Du er velkommen til at møde op i Rundforbihallen tirsdag eller torsdag kl. 17.30, og se om det er noget for dig at træne med.

Karl-Åge Søltoft er ansat som cheftræner, indpisker og inspirator. Han er tidligere eliteløber og landstræner for langdistanceløbere.

Dernæst er de i alt 22 trænere uddannet, så de udover at forestå den daglige træning kan rådgive om intervaltræning, restitution, kost, skader, beklædning, udstyr, førstehjælp m. m. Således er de godt rustet til at tage imod de mange løbere, der møder op til den ugentlige træning.

Læs mere under menuen Træning. Her kan du se træningsplaner, træningstider m.m.

Er du endnu ikke medlem, så mød trygt op i god tid på en træningsdag – og meld dig til en af trænerne. De vil guide dig til det rigtige hold.

Bliv medlem

Som medlem får du adgang til alle fordelene ved at være med i vores løbeklub. Udfyld alle felter i formularen herunder. Du vil modtage en mail med kontingentopkrævning, samt login til vores hjemmeside.

Kontingent

Kontingentet opkræves to gange om året. Dvs. melder du dig ind i marts måned, skal du kun betale kontingent til og med juni.  Klubbens kontonummer er: 9570-7211635 i Danske Bank

Tilmeldingsblanket finder du her

Prisen pr. halvår er:

Ungdom u/25 år: 180 kr.
Senior/motionist/veteran: 330 kr.

Dit display navn vil blive vist her.
Skjul for offentligeheden
Dit password skal være mindst 7 tegn langt. Gør det sikrere ved at bruge store og små bogstaver samt numre og symboler.
Indtast dit password igen.
Skjul for offentligeheden
Skjul for offentligeheden
Skjul for offentligeheden
Skjul for offentligeheden
Skjul for offentligeheden
Skjul for offentligeheden
Skjul for offentligeheden
^