Trafikofficials kursus

Udgivet: 29. august 2016

Forfatter: SNIK Admin

Kan du se dig selv som TRAFIKOFFICIAL!

SNIK Atletik har brug for en stor stab af trafikofficials, som på betryggende vis kan afvikle den offentlige trafik i forbindelse med vores løbsarrangementer.
Vi er for tiden 13 trafikofficials, men der er behov for rigtig mange flere.
I takt med at myndighederne stiller krav om at vi selv skal kunne afvikle den offentlige trafik, ville det være smadder ærgerligt hvis vi ikke kan løfte den opgave og vil være nød til at aflyse et eller flere af vores gode løbsarrangementer. Derfor er det vigtigt vi er godt forberedte.
Vi forsøgte sidste år i august at få tilstrækkelig tilmelding, desværre uden resultat.
Det er ligger en meget stor koordineringsproces bag, hvor mange politifolk skal hjælpe os gennem uddannelsen, så derfor er en hurtig tilbagemelding vigtig.

Du får uddannelsen som trafikofficial. Den består af en undervisningsaften med færdselspolitiet hvor du får kendskab til regler og forsikringsbetingelser samt en formiddag hvor du får afprøvet dine praktiske færdigheder. Endvidere vil der skulle gennemføres et godkendt 6 timers førstehjælpskursus.
Snik Atletik forventer herefter at du i forbindelse med klubbens arrangementer stiller dig til rådighed i det omfang det er dig muligt. Der vil endvidere være mulighed for at være hjælper til andre arrangementer. Eksempelvis har vi hjulpet vores nære venskabsklub TRI 4 ved deres stævner.
Vi oprette et hold den 23. og 24. september med 14 – 18 personer i takt med at tilmeldingerne strømmer ind.
Det er rigtig sjovt og lærerrigt at være med, så kast dig bare ud idet.

Kom med en forhåndstilkendegivelse inden 1-9-2016 på  naestformand@snikatletik.dk eller tlf. 25453962

Se mere på:
http://www.snikatletik.dk/…/198-14-snikere-snart-trafikoffi…
Eller ring blot for yderligere oplysninger.
Ses løbende
Hilsen
Jørgen Knudsen
Næstformand

Venligst log ind for at se klubbens medlemsprofiler.

^