STAFET FOR LIVET GRIBSKOV

Udgivet: 4. april 2016

Forfatter: SNIK Admin

11. – 12. juni 2016, kl. 14:00 lør. – kl. 10:00 søn.

Stafet For Livet er en 20 timers holdaktivitet, der sætter fokus på kræftsagen. Det er en anledning til at mindes dem, der tabte kampen mod kræft, og give håb til dem, der kæmper. Det sker gennem oplysning, aktiviteter og underholdning.

Stafetten består af forskellige hold på typisk 10-50 personer. Holdet har mindst én person som løber eller går på banen det døgn Stafetten varer. Sidste år løb Jan 80 km, mens Esther på 3 år gik 1,5 km, så der er plads til alle.
Det er ikke et krav, at man kan deltage i alle 20 timer.

I 2015 var der 38 deltagere på SNIKs hold, og vi indsamlede 59.625 kroner.

Tænd et lys til minde eller støtte 
Når mørket falder på, tændes der levende lys i papirsposer. På hver pose kan du skrive et navn eller en hilsen til en person, du gerne vil mindes eller støtte i kampen mod kræft. Det er en meget smuk ceremoni, der giver tid til eftertanke.

Du kan allerede nu tænde et lys via www.stafettilmelding.dk. Arrangørerne vil sørge for at dit lys bliver tændt under Stafetten.

SNIK støtter kampen
Alle løbere bidrager med et deltagergebyr pr. person på minimum 100 kr., og ved at få andre til at støtte holdets deltagelse i Stafet For Livet. Alle bidrag går ubeskåret til støtte af Kræftens Bekæmpelses arbejde med forskning, patientstøtte og forebyggelse.

Flere medbringer en kage eller andre lækkerier, som kan købes undervejs til støtte for indsamlingen. Flere har rundesponsorer, som støtter med et beløb pr. km. Dette kan være både private og virksomheder.

Tilmelding
Du kan tilmelde dig online på www.stafettilmelding.dk, eller via Mobilepay til Marianne Lind-Winther 21194325

Læs mere om Stafet for Livet og SNIK’s hold her: https://www.stafetforlivet.dk/stafet/gribskov/tilmeldte-hold/hold/4557

Venligst log ind for at se klubbens medlemsprofiler.

^