Sæsonafslutning – 6 tur

Udgivet: 3. november 2016

Forfatter: Conni Vang Jensen

Så er vi klar med mere information om 6 turen. Vi glæder os til at se en masse nye medlemmer,

lørdag, 26. november kl. 13.55
på Lysløjpen ved Holtehallerne

Og selvfølgelig glæder vi os også til at se alle de ”gamle” medlemmer.

sekstur

Fra parkeringspladsen ud mod Kongevejen, følger du Lysløjpen ca. 200 meter langs med hallerne og boldbanen m.m. som du har på højre hånd. Når du får mulighed for at dreje til venstre, gør du det, og efter yderligere ca. 100 meter er du ved mødestedet.

Hvad er 6 turen?

Ruten vi skal løbe, er en rundstrækning på 2,5 km. Hvert hold består af 3 personer. Vi regner med at være ca. 20 hold til start. De 3 på holdet er ikke lige hurtige……

De 20 hurtigste bliver sendt samlet afsted. I takt med at de kommer i mål, ”samler” de næste m/k på holdet op, og de 2 personer løber så igen en omgang. Når de så kommer i mål, ”samler” de den sidste m/k op, og så løbes sidste omgang. Man skal hele tiden blive sammen som et hold, så det vil altid være den på holdet der løber langsomst, der sætter tempoet.

Vinderholdet er selvfølgelig de 3 der kommer først i mål. Vi forsøger at sammensætte holdene så de på papiret alle ville komme samtidig i mål. Det er faktisk –næsten- lykkedes nogle gange.

Inden selve racet sættes i gang, løber vi alle en opvarmningsomgang. Det bliver kl. ca. 14.05

Forvirret, det er vi også, og alt det her gentages selvfølgelig på dagen.

Når du tilmelder dig her på siden, er det vigtigt at du angiver en realistisk 5 km. tid. Det gør nemlig, at holdene kan sammensættes nogenlunde retfærdigt.

Og, der er masser af præmier, men de udleveres først til aftenfesten……., i kostume.

Tilmeldingsfrist: Sidste frist for tilmelding er tirsdag, 22.11. kl. 18.

NB NB: Bliver du forhindret i at deltage efter at du har meldt dig til, så meld venligst afbud til enten Klaus på telefon 31 21 19 61 eller Frank på 23 37 65 29, SENEST KL. 18 DAGEN FØR (I respekt for det hold du allerede er sat på, er det ikke god stil at melde afbud lørdag formiddag)

VI GLÆDER OS TIL AT SE JER.

Klaus Kristiansen og Frank Moesgaard

Venligst log ind for at se klubbens medlemsprofiler.

^