Priser ved årets generalforsamling

Udgivet: 18. marts 2016

Forfatter: SNIK Admin

På generalforsamligen blev Ekenæsfadet overrakt de 2 bedste løbere for mænd og kvinder af træningsudvalgsformand Gitte Watson. Ikke overraskende var vinderne de samme som sidste år, nemlig Stefan Gudmundsson og Vibeke Hansen.

Vibeke har i 2015 bl.a. opnået flg. resultater: Vibeke blev nr. 1 (guld) i ½ Marathon Kbh i sin aldersklasse i tiden 1:32:28 og dermed dansk mester. Vibeke blev dansk mester i lang cross i K60.

Det bemærkedes i øvrigt at Vibeke i mange år har været ansvarlig for vores gratisløb og er en højt kvalificeret løbetræner og et forbillede for mange i klubben.

Stefan har i 2015 bl.a. opnået flg. resultater: Stefan blev nr 1 i Eremitageløbet i sin aldersklasse i tiden 45:25 – og nr 26 ud af ca 13.000 deltagere. Stefan blev nr. 2 (sølv) i ½ Marathon Kbh. i sin aldersklasse i tiden 1:14:16. Stefan blev nr. 2 i sin aldersgruppe i Berlin Marathon på 2:33:58 og nr 5 i sin aldersgruppe i Hamburg Marathon i tiden 2:36:33.

Det bemærkedes i øvrigt, at Stefan er et forbillede for mange i klubben.

Prisen som Årets Snikker blev overrakt af Jacob og gik meget velfortjent til Niels Mørk med begrundelsen: Niels Mørk har på alle måder udmærket sig i 2015både som Griseløbsformand, en meget ivrig og afholdt træner, bestyrelsesmedlem, vandepotmester på BTHalv, og god løbekammerat, som har bidraget til klubbens drift og trivsel på forbilledlig vis.

niels-m_pokal2016

Æresmedlem 

Som noget helt specielt blev der også i år udnævnt et æresmedlem og det blev meget velfortjent Leif Vincentsen, som fik følgende ord med på vejen af Jacob: Leif Vincentsen bliver udnævnt til æresmedlem for mange års ihærdig indsats for klubben. Leif har gennem alle årene demonstreret stor indsigt i alle facetter af løb.

Det gælder som løber, hvor Leif altid har været og stadig er en af klubbens bedste løbere gennem tiderne. Som en meget aktiv og flittig træner, hvor Leif har en stor teknisk indsigt i hvad der skal til, hvilke programmer og teorier der skal anvendes. Leif har også været stærkt medvirkende til udviklingen af vores nye struktur og medvirket ved begge ansættelser af vores tidligere og nuværende cheftræner og medlem af trænerudvalget de sidste 5 år.

Sidst men ikke mindst er Leif en altid god løbekammerat, som altid har tid til råd og vejledning om løb. Det er derfor en fornøjelse for bestyrelsen at kunne udpege Leif Vincentsen til æresmedlem. Leif var bortrejst på Generalforsamlingen, men blev fejret til træningen tirsdag d. 1/3.

leifv-aeres2016

Referat fra generalforsamlingen vil snarest blive uploaded under Nyt fra Bestyrelsen. Flere billeder fra Freddy her:

https://photos.google.com/share/AF1QipNmn5FLWtavwow1Yughj2C4By5NpdRLG6Fe5tzti8bdv42SSynOBXPDNeuz6lgPcA?key=Um1EODF0WmVucWQtZ2pZbWZRMXZWa1NTcEdjYmp3

 

Venligst log ind for at se klubbens medlemsprofiler.

^