I GANG MED AT LØBE

Udgivet: 6. januar 2018

Forfatter: Erik Lund Lauridsen

Uanset nytårsforsæt, i gang efter skade,  erfaren eller hel ny løber, har løbeklubben SNIK et forslag til dig, som ønsker at komme i bedre form

Hvis du allerede kan løbe 6 – 8 km, så kom i løbeklubben SNIK Atletik og løb med tirsdag og torsdag kl. 17.30 fra Rundforbi. Kom og løb med på et af de mange hold, hvor vi løber i tempo fra 6:45 pr. kilometer til 5:00 pr. kilometer. Er du ikke er medlem, kan du altid være med på prøve i 4 – 5 uger, før du beslutter dig for, om du vil melde dig ind i klubben.

Er du på begynderstadiet eller skal du i gang igen efter længere pause, så tilbyder vi lige nu:

Tirsdage kl. 17:30 løb på bane under vejledning af cheftræner Karl-Åge Søltoft

Cheftræner Karl-Åge Søltoft vil medvirke til at du får en god, professionel og blid start, så du kan dele din løbeglæde med de mange øvrige løbere i SNIK – det smitter nemlig.

Begynderhold starter i begyndelsen af april, men hvis du slet ikke har løbet tidligere, kan det være en god idé at ”for-øve” på banen, og blive klar til en god start på begynderholdet.

 

Lidt mere information om løbeklubben SNIK Atletik…

Ønsker du at komme i gang med at løbe?
Måske for at tabe dig, eller for at komme i bedre form? Eller måske har du ambitioner om at gennemføre et motionsløb sammen med familie eller venner?

Hvor & hvornår?
 –    Tirsdage, kl. 17.30-18.30, Rundforbi Stadion (mødested: klublokalet)
 –    Torsdage, kl. 17.30-18.30, Rundforbi Stadion (mødested: klublokalet)

Tøj & Udstyr
Løbetræning er dejligt nemt mht. udstyr, for det kræver ikke særligt meget. Du skal bruge et par løbesko, samt noget tøj der tillader bevægelse. Der er omklædningsmuligheder på Rundforbi Stadion.

Mere information?
Du er velkommen til at sende en e-mail til eriklunddk@gmail.com for nærmere information.

Medlemskab af SNIK atletik
En af Danmarks billigste løbeklubber, som har løbetilbud 6 dage om ugen med uddannede trænere og meget, meget mere at byde på i et af Danmarks kønneste skovområder.

 

Venligst log ind for at se klubbens medlemsprofiler.

^