I gang med at løbe

Udgivet: 23. marts 2018

Forfatter: Erik Lund Lauridsen

Mød op tirsdag efter påske kl. 17.30 på Rundforbi Stadion, så kan du deltage i løbetræningen for dem der gerne vil i gang med at løbe eller ikke har løbet i længere tid.

Vi løber tirsdag på stadion og torsdag i terrænet omkring Rundforbi Stadion. Tirsdage vil Cheftræner Karl-Åge føre jer sikkert og trygt igennem træningen og torsdag vil træner Rasmus stå for træningen.

Træningen vil tage udgangspunkt i den enkeltes forudsætninger og fysiske niveau. Det er ikke sikkert du kan løbe særlig langt, men der er også plads til dem der vil gå sig i gang. Det vigtigste for dem der ikke har løbet før eller gerne vil i gang med at løbe igen, er at kunne overskue træningen, at kunne vurdere hvilket løbetempo er det rigtige for mig.

Du bliver ikke overladt til dig selv på noget tidspunkt. Træningsforløbet fortsætter frem til slut juni.

Målet er at du efter at have deltaget i træningen frem til slut juni er klar til at indgå i et af de 6 træningstilbud som SNIK

Aftenløbetur, Jægerspris

tilbyder hver tirsdag og torsdag kl. 17.30. Holdene er opdelt efter løbetempo, der vil altid være et hold hvor du kan falde ind i, hvor løbetempoet passer netop til dig.

Tilbuddet frem til slut juni gør dig derefter i stand til at indgå i den almindelige SNIK træning og måske har du på længere sigt ønske om at deltage i et af de mange løbs-arrangementer som er en del af SNIK’s tilbud.

Mød op den første tirsdag efter påske så skal SNIK gøre sit til at du bliver introduceret til løbetræningen på den rigtige og bedste måde.

Du kan læse mere om begynderholdet her

Venligst log ind for at se klubbens medlemsprofiler.

^