Griseløbet / Den Grønne Halvmaraton

Udgivet: 21. marts 2016

Forfatter: SNIK Admin

Så kom endnu et Griseløb i hus. Ikke et af de største, dertil var konkurrencen fra omkringliggende løb og den kommende påske for stor, men endnu et godt et af slagsen. Niels og Alejandra har igen ydet en stor indsats – og sluttede dagen af med denne mail til klubbens hjælpere:

Tusind tak for jeres indsats ved Griseløbet idag. Vi synes, at det blev et rigtigt godt løb, god stemning og mange glade løbere. Der er naturligvis altid noget, der kan gøres bedre. Send os derfor meget gerne en mail, om de ting I har lagt mærke til kan forbedres ved næste løb.

Så hvis du har inputs til løbet, send en mail på griseloebet@snikatletik.dk

På FB og mails får klubben mange roser – her en enkelt fra Yvonne Shashoua:

Hej,

Jeg vil bare sig tusind tak for et fantastisk Griseløbet i dag. Det skyldes ikke vejret og heller ikke min sluttid (det var knap så fantastisk) men den god stemning skabt at alle hjælpere på timelding disk og vejvisere og,  især speaker Kurt. Jeg har haft træthedsbrud i 3 måneder og har ikke løb konkurrence i næsten et år. I dag var jeg meget nervøs da jeg stod på startlinje men da Kurt råbt mit navn, så fulgt jeg mig velkommen.

God gået og mange tak til alle da gav  deres tid for at hjælpere både i dag og til at forberede løbet. Jeg ved godt at det kræver en del.

med sportslige hilsener

Yvonne

Venligst log ind for at se klubbens medlemsprofiler.

^