De næste danske mesterskaber nærmer sig

Udgivet: 13. januar 2018

Forfatter: Erik Lund Lauridsen

I marts måned afvikles de 2 næste danske mesterskaber for juniorer, seniorer og veteraner/masters (fra 30 år og op efter). Det drejer sig om henholdsvis lang cross (K 8km og M 10km) i Fredericia den 3. marts og om 10 km landevej i Middelfart den 17. marts. Nærmere detaljer om de 2 mesterskaber nedenfor:

DM lang cross 3. marts

På den hårdt prøvede rute fra 2017 afvikles igen dette års lange cross. Der er såvel individuelle mesterskaber som hold mesterskaber at løbe om i de forskellige aldersklasser. Så det er vigtigt at finde ud af om der i jeres aldersklasser er løbere i SNIK til et 3-mands hold. Ruten er ret så kuperet og i tilfælde af regn ret så våd. Altså en rigtig veteran-rute med udfordringer, der passer fint med SNIK’s træningsplaner.

DM 10 km landevej 17. marts

For fjerde år i træk afholdes det prestigefyldte danske mesterskab i 10 km landevej. Også her er der tale om såvel individuelle som holdmesterskaber (3-mands-hold). Ruten er flad og er placeret på Strandvejen mellem Middelfart og Strib, dvs. med start stort set under ”den nye Lillebælts bro”.

Læs mere om tilmelding mv. under arrangementer

Venligst log ind for at se klubbens medlemsprofiler.

^