Årets Fighter 2017

Udgivet: 11. januar 2018

Forfatter: SNIK Admin

Afstemningen om ÅRETS FIGHTER 2017 er slut

Blandt de mange forslag blev 3 kandidater  nomineret. I perioden frem til den 29. januar kunne alle medlemmer afgive deres stemme på en af de 3 nominerede, og på Generalforsamlingen i februar vil vi afsløre, hvem er blevet valgt til Årets Fighter 2017”.

John Jeppesen
Griseløb og  BT/Gjensidige disciplinleder har fuld kontrol over alle funktioner inden for vores depoter. Frugt, væske, spande, bægre, poser, vaskebaljer, knive og alt hvad der nu hører til området. En sand ”Depotkonge”. At han samtidigt, trods de fyldte 70 år, holder et højt løbeniveau, og på det sidste også har udviklet sig som en meget vellidt ”søndagsturguide”, hvor løberuterne indeholder kulturelle indslag – gør ham endnu mere fortjent til denne hæder.

Preben Danborg
For sit store arbejde med marathontræning, fartholdere m.m. om lørdagen. God løbeven og er altid frisk til at give god løbs info  ved Fortunen.

Lene Bindslev
For at have kæmpet sig gennem stor operation og kemobehandling og samtidig ville løbe, løbe langt og være en fantastisk løbemakker og holde fanen højt for Snik som hurtig fartholder på Den Grønne Halvmaraton. På trods af kemoterapi.

Kandidat til Årets Fighter 2017 SNIK Kandidat til Årets Fighter 2017 SNIK Kandidat til Årets Fighter 2017 SNIK

 

Venligst log ind for at se klubbens medlemsprofiler.

^